Знаете ли че…

 

Ø       В кафето се съдържат се съдържат в минимални количества серни съединения, които в кисела креда (каквато е стомашния сок) се превръщат в меркаптани – токсични вещества. Те достигат до 50 ррм (микрограм/грам) за чаша 5% кафе.

Ø       Единствено надписът “Българско кисело мляко” ви гарантира наличието в продукта на Лактобацилус Булгарикус.

Ø       Ако в дома ви има нафталин, изкуствен камфор, Райт или други подобни препарати против молци и буболечки, лечението на болестите ви ще бъде трудно. Заместете всичко това с естествени средства: лавандула, листа от орех, хмел, жасмин, пелин, тютюн или естествен камфор.

Ø       Хората, които се хранят с естествени храни и непреработени продукти, много рядко се разболяват от рак, а онези, които се хранят основно с макарони, тестени храни, сладки изделия, консервирани продукти – се разболяват по-често.

Ø       Прекалената употреба на готварска сол води до образуването на раков тумор

Ø       Продукти, преминали промишлена обработка, консерванти, концентрати, бяло брашно, обработен ориз са опасни за здравето.

Ø       Ако ходите боси и ровите с голи ръце в пръстта, това възстановява електрическия заряд на тялота  и спомага за отделяне на патогенната енергия.

Ø       Кожното дишане се нарушава от носенето на дрехи – това води до затруднено постъпване в организма на половината от кислорода – правете си “въздушни бани” при всяка възможност

Ø       Понякога абортът предизвиква премахване на физическото тяло на бебето, но холограмата му остава в утробата и продължава да се развива – въздейства върху стените на матката и в резултат в нея се развиват фиброзно-кистозни изменения.

Ø       Физическото натоварване и особено бягането е мощно противораково средство – бягайте с бавно темпо по 30 минути дневно.

Ø       За да се разруши самопроизволно раковата клетка, трябва да се повиши температурата на тялото до 40о С.

Ø       Гледането на телевизия създава честотна зависимост

Ø       В продаваните шампоани, сапуни и парфюми има невротоксични вещества, които буквално убиват нервните окончания и органичната тъкан на мозъка. Използвайте само шампоани, изготвени само от натурални вещества, и неароматизирани сапуни (можете да ги намерите в аптеките), а вместо парфюми по-добре използвайте висококачествени етерични масла.

Ø       Печалбите от продажбите на ваксини в глобален мащаб от 5,4 милиарда долара през 2001, ще достигне близо 10 милиарда долара през 2006 (Ройтерс, Лондон) . Анализ в Мерил Линч показва, че най-бърз растеж отбелязват противогрипните ваксини – до 2 милиарда долара.

Събрал за Вас: Ж. ДенчевPh.D

[ това е материал от брой 2 на списание "Коснос" www.kosnos.com]