Президент на почти всички българи

Разбира се, че списание "Коснос" е ново, малко известно и засега с малък брой читатели. Всъщност, наблюдението, че нямаме голям брой читатели се основаваше на статистиките на сайта, които се оказаха неверни, когато се сравнят с всекидневните logs-файлове: според новите статистики през последните 30 дена в списанието има над 3,200 посещения на различните материали в него, което не се отчита правилно.

Та така - "Коснос" е малко неизвестно списание. Но с големи цели, добри материали (според нас) и с читатели, не много на брой, но затова пък един вид интелектуалният елит сред българските граждани. И това списание, видите ли, имаше "наглостта" да поиска интервю от президента на Републиката, г-н Първанов. След попълване на редица полета в сайта на президенството, такива като "на колко години сте", "какво работите" и пр., Ви дават и-мейл press@president.bg, на който ние изпратихме внимателно обмислените си въпроси към господин Президента. Това стана на дата 2 декември, година 2006.

И до ден днешен (1 март 2007 г.) ние нямаме отговорите на господин Президента. Не го виним - има важни отговорности, срещи, ангажименти..., не му е до главата да отговаря на незначителни списания, но знаят ли неговите сътрудници, че ние с вас (така наречени данъкоплатци!) плащаме техните заплати, и затова е признак на елементарно уважение да драснат едно електронно писмо, в което да откажат интервюто.

В заключение ще спомена, че ще изпратя втори и-мейл, но този път с тема "Just to inform you" и линкове към този материал. И нека заглавието не ги учудва, защото Президентът на Република България е той самият, плюс неговите сътрудници, включително вицепрезидентът, когото никъде и никога никой не го е виждал и чувал (с изключение на предизборните кампании), вече 5 години!


Главният редактор

[ това е материал от брой 5 на списание "Коснос" www.kosnos.com]